Τα όνειρα δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα | VIDEO | MyRoute

Τα όνειρα δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα | VIDEO

Ο Άρης Κατσιγιάννης γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα και ασχολείται με τη φωτογραφία και το βίντεο. Αιχμαλωτίζει με τον φακό του τοπία ιδιαίτερης ομορφιάς και αποτελεί έμπνευση για τους λάτρεις των ταξιδιών! 

Σε παλαιότερη συνέντευξη έχει πει: "Η Ελλάδα έχει αναρίθμητες ομορφιές που δεν μπορεί να μην σε εμπνέει. Προσπαθώ κάθε χρόνο να ταξιδεύω σε όσα περισσότερα μέρη της Ελλάδας μπορώ και να αποθανατίζω την ομορφιά τους. Γοητεύομαι από την αρχιτεκτονική των κυκλαδίτικων νησιών, την άγρια ομορφιά της βόρειας Ελλάδας και το βαθύ γαλάζιο του Ιονίου.”

Στις 10 Απριλίου ανέβασε το νέο του βίντεο θέλοντας να μεταφέρει ένα αισιόδοξο μήνυμα για την επόμενη μέρα. 

Τα όνειρα δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα

"Κυριακή, 22 Μαρτίου, η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει την αρχή της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Έχοντας πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση μου, ξεκίνησα να αναζητώ τα παλιά μου αρχεία δημιουργώντας ένα πρότζεκτ το οποίο δεν ήξερα που θα με οδηγήσει. Το μόνο που ήξερα είναι ότι ήθελα να δημιουργήσω ένα βίντεο για να μοιράσω παγκοσμίως ένα θετικό μήνυμα και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους αυτήν την δύσκολη στιγμή. Ως αποτέλεσμα το πρότζεκτ αυτό έγινε ένα από τα πιο σημαντικά που έχω δημιουργήσει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει μόνος μου. Είναι απίστευτο να βλέπεις ανθρώπους να δουλεύουν μαζί χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως για παράδειγμα η δημιουργική μου ομάδα αλλά και όλοι οι άνθρωποι από κάθε πλευρά της υφηλίου που έδειξαν τεράστια προθυμία να βοηθήσουν και να μοιραστούν την θετική ενέργεια τους. Θέλω να θυμάστε το εξής: Είμαστε όλοι φοβισμένοι, μπερδεμένοι και παλεύουμε αυτή την κρίση, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο. Τα όνειρα μας δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα! Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα. Μείνετε θετικοί, ενωμένοι και ασφαλείς και θα έρθουν καλύτερες μέρες! Σας ευχαριστώ θερμά όλους! " - A. Κατσιγιάννης-

Ακολουθήστε τον Άρη στο instagram και στο facebook

 

Follow us: