Οργανώστε μια χειμερινή εξόρμηση! | MyRoute

Οργανώστε μια χειμερινή εξόρμηση!

Μπορεί να νιώθετε ότι είστε κουρασμένοι από την καθημερινότητα, κάθε μέρα να ακολουθείτε την ίδια ρουτίνα, να είστε κουρασμένοι με τις υποχρεώσεις που προκύπτουν. Ο χρόνος όμως κυλά και δε γυρίζει πίσω.

Συνεννοηθείτε με καλούς φίλους και βγείτε στη φύση. Οργανώστε ένα τριήμερο σε χιονοδρομικό ή σε κάποιο βουνό που διαθέτει καταφύγιο. Δοκιμάστε να κάνετε ski/snowboard ή να φωτογραφίσετε τους ορεινούς όγκους γύρω σας που ντύθηκαν στα λευκά. Θα νιώσετε γεμάτοι και ευτυχισμένοι!

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα και πολύς χρόνος. Μπορείτε να οργανώσετε μία σύντομη και low budget εκδρομή.

Επιλέξτε το κοντινότερο βουνό, μεταφερθείτε με την παρέα σας και όχι ο καθένας με το δικό του όχημα, διανυκτερεύστε σε καταφύγιο. Πάρτε μαζί σας μία σπιτική πίτα και άλλα snacks  που ετοιμάσατε με τα χεράκια σας. Φροντίστε να έχετε μαζί σας ένα καλό επιτραπέζιο για να παίξετε το βράδυ δίπλα στο τζάκι του καταφυγίου.

Τις περισσότερες φορές θεωρούμε ότι η έλλειψη χρημάτων και χρόνου, μας αποτρέπει από τις εξορμήσεις. Δεν είναι πάντα έτσι. Σκεφτείτε τα χρήματα και τον χρόνο που θα ξοδέψετε τις ίδιες μέρες στην πόλη. Ένας καφές, μερικά ποτά και φαγητό σε μια ταβέρνα, δεν είναι πολύ λιγότερα σε κόστος και χρόνο από την εκδρομή σας.

Το θέμα είναι ότι από αυτές τις εξόδους, κατά πάσα πιθανότητα, δε θα σας μείνει τίποτα. Θα είναι άλλο ένα Σ/Κ στην πόλη. Ενώ οι εκδρομές αφήνουν ανεξίτηλες αναμνήσεις που θα τις αναπολείτε στο μέλλον και θα νιώθετε χαρούμενοι!

Η ευτυχία δεν κρύβεται σε πολυτελή δωμάτια και μεγαλόπρεπα γεύματα, αλλά σε όμορφες στιγμές με αυθεντικούς ανθρώπους!

Καλές εξορμήσεις σε όλους!