Ο Ηλίας Γερμαντζίδης μιλάει για τον Όλυμπο στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων | MyRoute

Ο Ηλίας Γερμαντζίδης μιλάει για τον Όλυμπο στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σήμερα το πρωί, ο Γερμαντζίδης Ηλίας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Κυριακίδη Σωτήρη (Πρακτορείο FM 104,9 - Αθηναϊκό-Μακεδονικό  Πρακτορείο Ειδήσεων) για να μιλήσει για την ανάπτυξη του Ολύμπου μέσω των υπαίθριων δραστηριοτήτων. 

Κυριακίδης Σωτήρης: "Καλώς μας όρισε. Μια διεθνής τάση στα χειμερινά σπορ και τις δραστηριότητες, γνωστό ως εικόνα από πολλές ταινίες δράσεις από την εποχή μάλιστα του... 007, το ορειβατικό σκι κατακτά και την Ελλάδα. Τα πρώτα βήματα έχουν γίνει, ενδιαφέρον υπάρχει, η πρώτη κοινότητα έχει δημιουργηθεί. Ο ειδικός του Βουνού των Θεών, του εμβληματικού Ολύμπου, Ηλίας Γερμαντζίδης μίλησε με τον Κυριακίδη Σωτήρη για όσα έρχονται στο χώρο, μας ταξίδεψε στις διαδρομές του υπέροχου όρους μας και έδωσε τα φώτα του για τα όσα πρέπει να κάνει ένας αναβάτης/ορειβάτης για να είναι ασφαλής. Ακούστε, ταξιδέψτε."

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

 

τοποθεσία : Οροπέδιο των Μουσών | photo : Ilias Germantzidis
Τα λούκια των ψηλών κορφών. Από αριστερά Σκάλα - Παραμύτικα - Μύτικα. | τοποθεσία : ελικοδρόμιο | photo : Ilias Germantzidis
Κυριακίδης Σωτήρης, δημοσιογράφος του ΑΠΕ - ΜΠΕ
Λίγα λόγια για τον Ηλία Γερμαντζίδη:

Ο Ηλίας είναι Τοπογράφος Μηχανικός και ιδρυτής της χαρτογραφικής εταιρίας ROUTE maps. Έχει καταγράψει με επιτόπια έρευνα τα μονοπάτια και τα σημεία ενδαφέροντος του Ολύμπου για την έκδοση του πεζοπορικού χάρτη  Ολύμπου ROUTE maps, καθώς και για την έκδοση χαρτών για ορειβατικό σκι και χειμερινές διαδρομές στο μυθικό βουνό.   

 

Για να προμηθευτείτε τον έντυπο και ψηφιακό χάρτη Ολύμπου ROUTE maps επισκεφθείτε τα παρακάτω links:     

                                     
 Έντυπος χάρτης                        Ψηφιακός Χάρτης

 

πεζοπορικός χάρτης Ολύμπου, κλίμακα: 1:20.000 & 1:35.000

Ακολουθήστε μας στo Facebook  και το  Instagram για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα και τις δράσεις μας!

Διαβάστε επίσης: Το τελευταίο τανγκό του χειμώνα στον Όλυμπο | Μάιος 2019