Πρωτομαγιά με lockdown και θέα την Ξάνθη | MyRoute

Πρωτομαγιά με lockdown και θέα την Ξάνθη

Πρωτομαγιά με lockdown και θέα την Ξάνθη

Σε κοντινή απόσταση από την Ξάνθη, υπάρχουν μέρη που εντυπωσιάζουν με την πολυποίκιλη φυσική τους ομορφιά. Ο ποταμός Κόσυνθος, το Περιαστικό Άλσος, το όρος Αυγό προσφέρονται για ημερήσιες εξορμήσεις και ευχάριστες πεζοπορίες.

Ο Γιώργος Κράλλης με το τελευταίο του project θέλει να μεταφέρει την εμπειρία από το προσωπικό του lockdown την Πρωτομαγιά και να επικοινωνήσει ότι η φύση βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πόλη.

“Πριν λίγο καιρό ακούγαμε τη λέξη καραντίνα, αλλά δεν είχαμε καμία σχετική εμπειρία… Εδώ και ενάμιση μήνα όλη η χώρα βρίσκεται υπό αυτές τις συνθήκες. Κατ’ οίκον περιορισμός και έξοδος μόνο για συγκεκριμένους λόγους. Στην Ξάνθη το ζήσαμε πιο έντονα. Τα μέτρα πιο αυστηρά λόγω πολλών κρουσμάτων. Σήμερα, Πρωτομαγιά. Τα μέτρα αυστηρότερα.. Απαγόρευση μετακίνησης εκτός πόλης και μπλόκα σε κομβικά σημεία για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην ύπαιθρο. Εδώ όμως, δύσκολα κλείνεις όλους τους δρόμους… 

Ο Γιώργος Κράλλης, κατάγεται από την Ξάνθη, είναι επαγγελματίας 3D artist και έχει αναλάβει πλήθος projects σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η κινηματογράφηση μπήκε στη ζωή του τα τελευταία χρόνια και τον έχει κερδίσει. Το ταλέντο και η αγάπη του για το αντικείμενο αποτυπώνεται στα εντυπωσιακά βίντεο που δημιουργεί.

Για περισσότερα βίντεο επισκεφθείτε το κανάλι του στο YouTube. 

 

Διάβασε ακόμη: Νέο βίντεο από τη ROUTE για το Παρθένο Δάσος Φρακτού!

 

Follow us: